Veeam Backup & Replication v7.0 Genel Özellikleri

Merhaba

Daha önceki yazilimlarimizda Veeam Backup & Replication 6.5 hem Vmware, hem de Microsoft Hyper-V sanallaştirma platformları için geliştirilmiş backuplama yaziliminin özelliklerinden ve sistem gereksinimlerinden bahsetmişti ve bir diğer yazilimizda da Veeam Backup & Replication 6.5 kurulumu anlatmiştim. Bu yazimizda Veeam Backup & Replication yeni versiyonu olan Veeam Backup & Replication 7 yeni  özelliklerini anlatiyor olacağım.

1

Veeam Backup & Replication 7 2 müthiş yenilik ile birlikte duyurdu.

Yerleşik WAN hızlandırması

Yedeklerinizi iş yeri dışına 50 kat daha hızlı alın

Otomatikleştirilmiş, ajansız yedekleme kopya işleri ve yerleşik WAN hızlandırması ile iş yeri dışına depolama engellerini ortadan kaldırın.

Depolama Anlık Görüntülerinden Yedekleme 

RPO Hedeflerini İnanılmaz Ölçüde Geliştirin

İstediğiniz sıklıkta ve istediğiniz zaman, günde birkaç kezden her 15 dakikada bire kadar, hatta çalışma saatleri içinde bile yedek alın ve replika oluşturun. Sonuç ise üretim ortamınızı veya çalışan Sanal Makineleri etkilemeyen near-CDP’dir ( neredeyse sürekli koruma ).

Veeam Backup & Replication 7  ile pazarın önde gelen 7 özelliği

07. Replikalar için Virtual Lab 

Riski azaltın ve replikalarınızı çalıştırın

SureReplica her bir replikadaki her bir kurtarma noktasını otomatik olarak onaylayabilmenizi sağlar ve Replikalar için Virtual Lab, aynı zamanda uygulama öğelerinin ajansız olarak en hızlı şekilde kurtarılabilmesini (U-AIR) ve test ve sorun giderme için İsteğe Bağlı Korumalı alanlar sunar (On-Demand Sandboxes).

06. Gelişmiş Tek Tıklamalı Geri Yükleme

Sanal Makinelerin ve misafir dosyaların self servis kurtarması

Yeni eklenen özellikler hızlı ve kolay Sanal Makine kurtarması sağlıyor ve yeni yetkilendirme seçenekleri ile sistem yöneticileri, iş sahiplerinin kendi dosyalarını ve Sanal Makinelerini kurtarabilmeleri için güvenle yetki verebiliyor.

05. Doğal teyp desteği

Basitleştirilmiş geri yüklemeler için tam olarak entegre

Banta Arşivleme özelliği yedekleme depolaması için Veeam’in sunduğu yeni bir seçenektir—disk, bulut ve şimdi de banta. Bağımsız sürücüleri, bant kütüphanelerini ve sanal bant kütüphanelerini (Virtual Tape Libraries – VTL) destekler. Ve Veeam Backup & Replication™’a tam olarak entegre olduğu için geri yüklemeyi basitleştirmek için sanal makineleri ve banttaki geri yükleme noktalarını izler.

04. Hyper-V için Virtual Lab

Veeam, U-AIR, SureBackup ve On-Demand Sandbox özelliklerini Hyper-V’yi içerecek şekilde genişletiyor.

Virtual Lab ve vPower, herhangi bir sanallaştırılmış uygulamadan farklı nesnelerin ajansız kurtarılmasını, her yedeğin otomatik onaylanmasını ve test, eğitim ve arıza giderme için izole ortamların kolaylıkla kurulabilmesini sağlar.

03. Veeam Explorer for Microsoft SharePoint

Veeam, SharePoint yedeklerinden hızlı bul ve değiştir özelliğini açıkladı

Veeam Explorer for Microsoft SharePoint ile SharePoint yedekleri dahilinde anında görünürlük, gelişmiş arama yetenekleri ve bağımsız SharePoint öğelerinin hızlı kurtarması sağlanır. Beta sürümümüz için kayıt okun.

02. vSphere Web Client

Veeam vSphere Web Client için Yeni bir Plug-in Sunuyor:

Yedekleri ve yedek altyapısını doğrudan vSphere’den izleyin, korunmayan Sanal Makineleri tanımlayın ve kapasite planlamasını basitleştirin.

01. vCloud Director

Veeam vCloud Director için Gelişmiş Yedekleme ve Kurtarma Çözümünü Sunuyor:

vCD API’ı kullanarak Veeam, vCD altyapısını doğrudan Veeam Backup & Replication™’da görüntüleyecek, tüm vApp meta verilerini ve özniteliklerini yedekleyecek, vApp’leri ve Sanal Makineleri doğrudan vCD’ye geri yükleyecek ve hızlı kullanıma alınmış Sanal Makinelerin kurtarılmasını destekleyecek.

ÜCRETSİZ deneme sürümünü indirmek için web sitesine kayit olun ve tüm müthiş Veeam Backup & Replication 7 yeniliklerini keşfedin.

Veeam Backup & Replication 7

 

 

Bir yanıt yazın

Back To Top