Site icon Baki CUBUK

Veeam Backup & Replication v9.5 Özellikler ve Yetenekleri

Yedekleme, replikasyon, felaket kurtarma ve daha fazlası

Veeam® Backup & Replication™ sanallaştırılmış uygulama ve verilerin yedeklenmesi, kurtarılması ve replikasyonu için ödüllü bir platform sunar. VMware vSphere ve Microsoft Hyper-V sanal ortamları için #1 VM Backup™.

Müşteri Favorileri:

Yedekleme

Yedekleme pencerelerinizi kısaltın

Veeam Backup & Replication, vSphere ve Hyper-V sanal ortamları için aracı kullanımı olmadan hızlı ve güvenilir bir görüntü tabanlı yedekleme imkanı sunar. Bu sayede, daha kısa yedekleme zaman aralıklarına ulaşabilir, yedekleme ve depolama masraflarını azaltabilirsiniz.

Kurtarma

Sanal makinelerin tamamını, tek bir dosyayı ve bunların arasında kalan her şeyi kurtarın

Veeam Backup & Replication farklı dosyalar, sanal makinelerin tamamı ve uygulama öğeleri için 15 dakikanın altında kurtarma zamanı hedefleri elde edebilmenize imkan tanıyıp sanal olarak her türlü kurtarma senaryosunda güvende olmanızı sağlayarak ışık hızında ve güvenilir geri yükleme imkanı sunar.

Instant VM Recovery™ ile sanal makinelerin tamamını dakikalar içinde geri yükleyin. Depolama sağlanıp, yedeklerin ayıklanması ve bunların üretime kopyalanması esnasında kullanıcıları bekletmek yerine vSphere ya da Hyper-V üzerinde sanallaştırılmış herhangi bir uygulamayı doğrudan son yedekleme üzerinden çalıştırın. Geri yüklemeden sonra sanal makineleri üretim depolamasına geri taşımak için VMware Storage vMotion, Hyper-V Dinamik Geçiş ya da Veeam’in tescilli Hızlı Geçiş’ini kullanabilirsiniz.

Buna ek olarak, şunları da yapabilirsiniz:

Replikasyon

Veri kullanılabilirliğini ve felaket kurtarmayı kolaylaştırın

İş için kritik uygulamalarınızın kesintisiz çalışmasını sağlayarak gelişmiş, görüntü tabanlı sanal makine replikasyonu ve kolaylaştırılmış felaket kurtarma sunar. Veeam, TÜM uygulamalar için 15 dakikanın altında RTO elde edebilmenizi sağlar.

Ayrıca çok daha fazlası

Veeam Availability Suite’e yükseltme yapın

Veeam Availability Suite™’te vSphere ve Hyper-V ortamlarınızın görünürlük, ölçeklendirilebilirlik ve felaket kurtarma gereksinimlerini karşılamak amacıyla güçlü yedekleme, kurtarma ve yönetme yeteneklerini sağlamak için Veeam Backup & Replication ve Veeam ONE™ yer almaktadır. Kuruluşlar Veeam Availability Suite’in kurumsal düzeydeki mimarisi ile Kesintisiz Çalışırlık stratejilerini makul ve güvenilir şekilde ölçeklendirebilirler:

Veeam® Backup & Replication sanallaştırılmış uygulamalar ve verilerin hızlı, esnek ve güvenilir bir şekilde kurtarılmasını sağlar. Yedekleme ve çoğaltma özelliklerini VMware vSphere ve Microsoft Hyper-V sanal ortamları için ödüllü desteğe sahip tek bir çözümle birlikte sunuyoruz. Bu güçlü, kullanımı kolay ve uygun maliyetli yedekleme ve Kesintisiz Çalışırlık çözümü TÜM uygulama ve veriler için 15 dakikanın altında kurtarma noktası ve süresi hedeflerini (RTPO™) karşılayacak sanallaştırma, depolama ve bulut teknolojilerinden yararlanır.

#1 VM Backup™ yedekleme özelliğine sahiptir.

Veeam, vSphere ve Hyper-V sanal ortamları için hızlı ve güvenilir yedekleme sağlar; üstelik bunun için aracı kullanmaz.

Kurtarma

Veeam, farklı dosya, sanal makinelerin tamamı ve uygulama öğeleri için son derece hızlı ve güvenilir geri yükleme sunarak neredeyse her kurtarma senaryosuna güvenmenizi sağlar.

Replikasyon

Veeam, iş için kritik uygulamalarınızın kesintisiz çalışmasını sağlayarak gelişmiş, görüntü tabanlı sanal makine replikasyonu ve kolaylaştırılmış felaket kurtarma sunar.

Desteklenen Ortamlar

VMware altyapısı Platformlar

Ana Bilgisayarlar

Yazılım

Sanal Makineler

Microsoft altyapısı

Platformlar

Ana Bilgisayarlar

Yazılım

Sanal Makineler

 

Exit mobile version