Site icon Baki CUBUK

Veeam Backup & Replication v9.5 Update 4b

Merhaba

Veeam Backup & Replication v9.5 yeni güncellemesi olan Veeam Backup & Replication v9.5 Update 4b sürümünü yayınladı. Windows Server 2019 (1903), Windows 10 Mayıs 2019 güncellemesi ve VMware vSphere 6.7 Güncelleme 3 ile gelen toplu bir düzeltme derlemesidir.

Güncelleme 4b’nin toplu bir güncelleme olarak hazırlanmış olmasının sebebi 4a sürümünde bulunan tüm geliştirmeleri içerdiği anlamına gelmektedir. Güncelleme 4’ün ilk sürümünde bulunan yeni özellikler ve geliştirmeler hakkında ayrıntılı olarak aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

What’s New in 9.5 Update 4?

Release Notes for Veeam Backup & Replication 9.5 Update 4b

Veeam Backup & Replication v9.5 Update 4b, kullanıcıların, Güncelleme 4 ve Güncelleme 4a’nın orijinal kurulumunda bildirdiği sorunları gideren ve aşağıdaki yeni özellikleri ve geliştirmeleri ekleyen bir toplu düzeltme olarak yayınlanmıştır.

Platform Desteği

Uygulama desteği

Bulut entegrasyonları

Veeam Backup & Replication desteklenen Amazon AWS bölgelerinin listesini Veeam güncelleme sunucusu periyodik olarak güncelleyecektir. Liste, Veeam QC’nin yeni eklenen Amazon bölgesiyle uyumluluğu doğruladığı için güncellenecektir. Bu işlev, bildirim ayarlarında mevcut ürün ve hypervisor denetleyici güncellemelerini denetle seçeneğini kullanarak otomatik ürün güncelleme işlemi yapabilmesini sağlamaktadır.

Depolama entegrasyonları

Ek olarak, Veeam Backup & Replication v9.5 Update 4b Güncellemesi, müşteriler tarafından bildirilen ve aşağıdaki genel destek sorunları dahil olmak üzere test sırasında bulunan 100’den fazla hatayı gidermektedir:

 

Başka bir yazımızda görüşmek dileğiyle…

Exit mobile version